Vår reseportal erbjuder

Två typer av guidade turer

JoyRides resor:

Alla turer märkta “JoyRides resor” är våra egna turer; designat, utvecklat, testat, planerat, bokat och guidat av oss, JoyRides Tours. Varje detalj planeras noggrant, testas och kvalitetssäkras av oss. Dessa är de turer som rankas högst av våra kunder.

Partner resor:

För att kunna erbjuda våra kunder det bästa urvalet på marknaden har vi ingått ett partnerskap med några utvalda och högt ansedda researrangörer som är specialister i sin lokala region.

Våra researrangörspartners har vanligtvis de bästa erbjudandena i sin lokala region och har alla utvärderats grundligt av oss (lokal marknadsexpertis, kunskap om de bästa rutterna och attraktionerna, samt att vara flytande i det lokala språket och kulturen). På grund av vår omfattande kvalitetssäkring av våra researrangörspartners kan vi säkert rekommendera dig att boka en av de turer vi erbjuder från dessa partners. Dessa är markerade som “Partner resor”.

Många föredrar guidade turer på grund av den enkelhet och komfort som erbjuds i ett “all inclusive” -paket. Allt du behöver göra är att dyka upp på resan, skjuta upp ditt valda fordon och njuta av omgivningen, naturen, atmosfären och attraktionerna. Vi tar hand om alla tråkiga aspekter av resan; planering, reservationer, kvalitetssäkring etc.

Oavsett vilket resealternativ du väljer kan du vara säker på att du får bästa möjliga turné och kundtjänst i den region eller det land du väljer att resa i.